sjukling


ibuprofen, strepsils, paracetamol, max strentgh cold & flu capsules. (Y)

ojojoj, sjukchey här borta på andra sidan världen. har snuva, nyser, mina ögon rinner och kanske till och med har feber. soft ^^ hehe, men idag var jag och beth i stan och då köpte jag strepsils och extra strength flu piller. (Y) hihi , så nu när vi kommit hem från en dag på stan drogar jag lite olika piller.

jag och beth har varit i "town" och fixat lite allt möjligt. buspass, sim till mobilen (YÄÄÄ!), norskan idas nummer, business like clothes for school (från new look och h&m), sen har jag köpt godis och oreos, lite nagellack och ett läppstift och pilllleeeerrr!!!!! hehe, jag <3 piller.  nu ska jag se på film efter att jag pratat lite med min favoritpojke (japp fredrik, det är du).

puss ni fina .
| | 2 kommentarer |

DAGEN IDAG VA

jag ska berätta om idaaaag. nu har jag fått lite energi i form av mat och goda vänners prat. jag vaknade runt tio, med en förkuylning som blivit värre :( sen åkte jag och kevin/kev (min papa) och köpte schampoo och tvål och sånt (älska TRESemmé). sen bar det av till portsmouth (tror det stavas så) och för er som inte vet det så är isle of wight en ö, portsmouth är fastlandet. för att ta sig till portsmouth måste man därmed ta en båt, eller som vi gjorde, en svävare.  DET VAR ASCOOLT !

och i portsmouth var det flygadrake festival, inte som boken utan faktiska drakar (men inte levande) som dem flög. dem hade alla möjliga former och det fanns typ tusen av dem ! efter att ha åkt en karusell där så begav vi oss vidare (med buss) till spinnaker tower som är ett 170 m högt torn med 3 utkiksplattformer. på den första (som är ca 110 m högt upp) har dem glasgolv från vilket man ser hela vägen ner till marken. sjukt. man kan både stå, gå och hoppa på det (Y). sen dem andra våningarna (2 & örnnästet) var inte så speciella.. bara massa mer utsikt.

sen slutade hissen funka, så alla människor fick ta trapporna ner. och jag skojar inte det var 516 trappsteg. uschuschusch. fruktansvärt. efter det åt jag och kevin lunch och typ pratade film. vi åkte hem på den helcoola svävaren igen och it was awesome. nu ahr vi ätit middag och tjillat ett tag och jag är HEEELT SLUT ! tror det är min lilla förkylnings fel.


hej i england är allt speciellt därför tar jag bilder på mitt schampoo och orkar inte bry mig om att ALLT är gult.

finfina saker fanns det att köpa på "the kite festival"

som sagt, alla färger och former

en dinousaurie, förvisso inget som kunde flyga.. men den var typ 50m hög så den var cool ändå

typ coooool!

uppe i spinnaker tower när jag står på glasgolvet, dem bruna prickarna som står lite symmetriskt är stolar...

blått vare nu, utsikten. wkalöojghjg

hej turistbildhehe, vägen ner... först 500 m kvar, sen 250 m kvar, sist 2 m kvar! hahaha
ÄLSKAR ER puss
| | 2 kommentarer |

c u l8r

okej, jag ska skriva sen. för idag var ÄVENTYYYYYR!!!!!! gosh. men nu ska jag typ dö lite. kuss
| | En kommentar |
Upp