DAGEN IDAG VA

jag ska berätta om idaaaag. nu har jag fått lite energi i form av mat och goda vänners prat. jag vaknade runt tio, med en förkuylning som blivit värre :( sen åkte jag och kevin/kev (min papa) och köpte schampoo och tvål och sånt (älska TRESemmé). sen bar det av till portsmouth (tror det stavas så) och för er som inte vet det så är isle of wight en ö, portsmouth är fastlandet. för att ta sig till portsmouth måste man därmed ta en båt, eller som vi gjorde, en svävare.  DET VAR ASCOOLT !

och i portsmouth var det flygadrake festival, inte som boken utan faktiska drakar (men inte levande) som dem flög. dem hade alla möjliga former och det fanns typ tusen av dem ! efter att ha åkt en karusell där så begav vi oss vidare (med buss) till spinnaker tower som är ett 170 m högt torn med 3 utkiksplattformer. på den första (som är ca 110 m högt upp) har dem glasgolv från vilket man ser hela vägen ner till marken. sjukt. man kan både stå, gå och hoppa på det (Y). sen dem andra våningarna (2 & örnnästet) var inte så speciella.. bara massa mer utsikt.

sen slutade hissen funka, så alla människor fick ta trapporna ner. och jag skojar inte det var 516 trappsteg. uschuschusch. fruktansvärt. efter det åt jag och kevin lunch och typ pratade film. vi åkte hem på den helcoola svävaren igen och it was awesome. nu ahr vi ätit middag och tjillat ett tag och jag är HEEELT SLUT ! tror det är min lilla förkylnings fel.


hej i england är allt speciellt därför tar jag bilder på mitt schampoo och orkar inte bry mig om att ALLT är gult.

finfina saker fanns det att köpa på "the kite festival"

som sagt, alla färger och former

en dinousaurie, förvisso inget som kunde flyga.. men den var typ 50m hög så den var cool ändå

typ coooool!

uppe i spinnaker tower när jag står på glasgolvet, dem bruna prickarna som står lite symmetriskt är stolar...

blått vare nu, utsikten. wkalöojghjg

hej turistbild



hehe, vägen ner... först 500 m kvar, sen 250 m kvar, sist 2 m kvar! hahaha
ÄLSKAR ER puss
| |
#1 - - Jossan:

jaa tressemme!! hur mkt kostar de där då?? Haha älskar din beskrivning av drakarna xD älskade detta inlägg också! hoho, <3

#2 - - Rebecca:

Elin Molly! FINA BILDER!!!!!!!

Upp