snart är året slut

 
 
 
 
 

 
Så efter banken, affären och systemet idag så pyntade jag lägenheten lite inför nyår och drog sen ut på stan för att möta Mikaela. Vi köpte diadem och lite annat för håret innan hon mötte upp en kompis och jag mamma, vi kollade på jeans till mig och jag köpte en ny matteus kopp då en av mina jag fick i studentpresent har gått sönder. Efter lite shopping promenerade jag och mamma till centralbadet för lite relaxation och massage! Vi var där i ett par timmar och relaxade vilket i sin tur innebar att jag kände att jag skulle somna omedelbums. När vi kände oss klara tog vi en Uber till Lydmar där vi käkade middag (SÅ GOTT) innan Lottis hämtade upp oss och skjutsade mig hem till Mikaela där vi färgade hår och gjorde spellistor. Det blev lite sent men nu är jag hemma och ska sova utan att sätta larm. Hörs!
2014, resor | | Kommentera |

mer jul


Julfint hemma i Bromma

Så igår var en dag med mycket fix, vi åkte till stan jag och mamma för att byta julklappar som blivit fel och kolla lite på nyårskläder - har fixat min outfit till 90%! Efter all shopping tog vi lunch på NKs café i entrén där jag åt världens godaste chèvre chaud, dog godhetsdöden ett par gånger. Sen mötte vi upp Mikalea och fick skjuts av Lottis till en av tre tiger butiker i Stockholm (Liljeholmen, Skärholmen och Sollentuna) för att köpa pynt inför nyår. Sen åt vi god middag hemma innan jag mötte Jesper i lägenheten och såg på vänner och åt ostbågar.. 

Idag har jag vaknat omänskligt tidigt (10.00) och varit förbi banken, affären och systemet.. Nu ska jag duscha och sen möta upp Mikaela för att köpa de sista grejerna inför nyår och så. Hörs!
2014, resor | | Kommentera |

en uppdatering

Min julklapp från Lottis (så hilarious mössa)!
 
En julklapp från pappa till hela familjen!!
 
Världens finaste kille <3
 
#dagensoutfit i julklappsklänning
 
kvällens middag hos familjen Selving
 
Är ledsen för urkass uppdatering men kan säga att jag är rätt upptagen just nu, gör saker varje dag hela dagen och hinner knappt ta pauser för att se på serier. Men har hunnit med massa fint! Direkt när jag landade skjutsade Lotta hem mig till huset och vi firade julafton med familjen och mormor, fick superfina julklapper (kan ägna ett annat inlägg åt det) och alla blev så glada av klapparna jag köpt. Somnade i Christinas gamla rum och vaknade dagen efter för att åka till Luntis och ha en liten julafton med fina Jesper, vi delade julklappar, åt middag och sen gick vi ut med hans kompisar och drack några öl. Dagen efter det så myste vi hela morgonen och sen åkte vi hem till mormor och åt middag på kvällen! I fredags sen åkte Jesper hem och jag mötte upp Mikaela för en första tur på systemet!! Senare kom även Elin och Ellen på besök i lägenheten vilket var supermysigt. Och idag har jag först haft Linh och Danne på besök, sen så kom Josse och Lollo förbi en stund innan vi åkte hem till de på middag.
2014, resor | | Kommentera |
Upp