äntligen färdig

Har tillbringat hela den här helgen med att bygga möbler, har inte gått ut överhuvudtaget och har inte tänkt så mycket på det. Är i alla fall helt klar nu och har till och med plockat in Jespers saker i garderoben. Totalt har jag byggt en garderob (med skjutdörrar och fyra lådor), en byrå (med tre lådor), ett nattduksbord (med en låda), ett köksbord och en soffa. Är helt slut i ryggen och har början till skavsår på händerna, men det var så värt det för äntligen ser det trevligt ut här hemma - är så glad! Självklart har jag för mycket kläder så garderoben är sprängfull och jag vet inte vad jag ska göra av mina jackor, men det löser sig. Lovar att ta bilder och visa så snart som möjligt. Nu ska jag ta mig en välförtjänt paus, hörs!
2013, London | | En kommentar |

IKEA

Så i fredags tillbringade jag, Hannah och Jesper fyra timmar på IKEA vilket ledde till tre proppfulla vagnar - så vi bestämde oss för att skaffa hemkörning.. och imorse lagom till att Hannah hunnit dra till jobbet och Jesper åkt till flygplatsen kom alla våra 20 paket hit, så självklart fick jag och Fred bära upp de själva. Hela dagen har jag byggt möbler och har bara garderoben kvar, är helt slut och har ont i ryggen men det är så skönt att äntligen ha ett riktigt rum att bo i! 

Men måste sova nu för jag gick upp sex imorse eftersom Jesper skulle med ett flyg och har inte kunnat somna om sen dess. Godnatt och så snart rummet är klart ska jag fota och lägga upp bilder. 
2013, London | | En kommentar |

dålig uppdatering

Så har inte uppdaterat sen i söndags men vi har ju fortfarande inget wifi och det har inte hänt så mycket spännande! 

I måndags var jag och Jesper och skaffade oss bankkonton hos en bank här och tog oss en liten tur på stan här i Kingston. I tisdags sen så var Jesper iväg med sina nya klasskamrater och jag städade hela lägenheten som den starka självständiga kvinna jag är. Vädret var helt amazeballs och våra balkongdörrar stog öppna hela dagen, vi avslutade sen kvällen med en dubbeldate tillsammans med Hannah och Fred. Igår sen så tog vi det lugnt och läste/fixade med småsaker hela dagen, på kvällen sen blev det ett biobesök och filmen R.I.P.D som var helt okej! 

och idag är det också en ganska händelsefattig dag, MEN IMORGON SKA VI ÄNTLIGEN TILL IKEA!!!!!! 
2013, London | | Kommentera |
Upp