ska vi dra på muggen?

Jesper åt en sommarsallad!

Och jag en chevresallad (älskar chèvre!!!)


Igår vaknade jag klockan halv nio av ett sms från min chef där det stog att tjejen jag vikarier för kommer jobba den här veckan och att jag därmed inte behöver komma in varken igår eller imorgon! Jättebra tyckte jag som knappt skulle få träffa Jesper den här veckan så jag smsade honom omedelbart för att bestämma att vi skulle hänga senare på dagen innan jag somnade om. Strax innan elva ringde mitt larm och efter en fiberrik frukost (surdegsknäcke med kaviar och ägg // avokado och salt) mötte jag upp Jesper och gick ut på stan. Vi promenerade till götgatsbacken där vi åt lunch på Muggen och sen kollade vi i lite olika affärer (Hellstone, Lush, Monki, Lagerhaus och några mysiga småaffärer i gamla stan) innan vi promenerade hem igen och såg på några avsnitt Scrubs. 

2014, min vardag | | Kommentera |

familjemiddag

Så igår efter jobbet handlade jag och sen mötte jag upp Jesper för att åka till Bromma. Vi hade blivit bjudna på middag av mina föräldrar eftersom Miguel är på besök i ett par dagar. Vi lagade potatisklyftor, beer can chicken och coleslaw (älskar coleslaw!!!!), allt var så gott! Vi var där i ett par timmar men kände att det var dags att åka hem när pappa och Miguel spelade pingis så intense att de var tvungna att öppna dörrar för att de svettades så!
2014, min vardag | | Kommentera |

Fest på fredag


När vi satt och pratade såg jag något cylinderformat stå i en av deras bokhyllor och från flera meters avstånd kunde jag se att det var ett paket med glowsticks från TGR (arbetsskada), jättekul var ju det så resten av kvällen hade vi alla på oss våra glowsticks och var glada!


De hade så himla crazy och mysig inredning hemma hos Emil! 


Igår var det fredag och i helt vanlig ordning ska man då självklart ställa till med fest! Det gjorde Emil den här gången så efter jobbet och lite mat kom Mikaela hem till mig för att dricka några glas vit sangria innan vi åkte ut till Örby där Emil bor. Hemma hos honom väntade två sysslingar och massa nya (jätteroliga) ansikten! Vi drack vin, åt chips, pratade och dansade en massa. Vi spelade bara de bästa danslåtarna typ Lay All Your Love On Me, Macarena och Mitt Gullbergskaj Paradis! Vid ett åkte jag och Mikaela tillbaka in mot stan igen för att möta upp några av hennes kompisar från Skansen på en bar vid Rådmansgatan! Där drack vi varsinn gigantisk öl tills de stängde och jag promenerade hem medans de andra dansade vidare efersom jag jobbade idag. Nu har jag slutat för dagen och ska handla till imorgon innan jag tar med mig Jesper ut till Bromma för att äta middag med min familj och Miguel som är på besök från Portugal! 
2014, min vardag | | Kommentera |
Upp