Röd middag

Rödbetor, rödlök, olivolja, balsamico, honung, salt och peppar. 

Blandat med pasta och chèvre! 

Igåe efter att jag träffat Jesper lite snabbt så satte jag mig på tunnelbanan hem, köpte mat på vägen och sen satte jag på lite podcasts i bakgrunden medans jag lagade mat. Till maten såg jag på Fringe som jag har börjat se om efter att jag sett om Chuck, två bra serier jag tyvärr tappade i sista säsongerna. Nu är jag tillbaka igen och har betat av sju avsnitt under kvällen.

Efter det gick jag och la mig och idag väntar en dag med Linh och det ska bli så kul att träffa henne igen! Det ryktades om picknick samt grillad middag hemma med pappa sen. 
2014, min vardag | | Kommentera |

Mikaela, Monki och pussar

Jespers syster fotade när det skedde..


Idag tog jag mig upp och åkte in till stan för att träffa Mikaela, vi fikade en stund på Café 60 och uppdaterade varandra lite på vad som hänt sen sist. Vi gick sen snabbt förbi min lägenhet för att kolla hur den mådde och jag var tvungen att titta på mina jack inför att jag ska skaffa internet dit! Efter det sa vi hejdå för hon var tvungen att packa inför att de ska till Malta på semester. Jag promenerade vidare till Monki för att kolla på en kjol/shorts, men det slutade med att jag spenderade en rätt stor summa pengar, är i alla fall väldigt nöjd med mina köp! Hann även med ett par pussar på min pojkvän som varit och rakat av sig allt sitt hår! Vart helt sjukt chockad för han såg verkligen helt annorlunda ut och hade han inte haft på sig sina kläder och låtit som sig själv hade jag inte känt igen honom! Det var i alla fall mysigt att träffa honom efter ett par dagar ifrån varandra även om det bara var för ett par minuter.
2014, min vardag | | Kommentera |

sushi med astrid

 
 
 
Igår efter att jag packat om alla väskor här hemma skjutsade Lottis mig till Brommaplan där jag mötte upp Astrid, vi köpte sushi och promenerade sen hem till henne. Väl där åt vi middag på hennes balkong och gick sen in (pga kyla) för att sitta i hennes säng och prata i ett par timmar. Vi pratade om så himla mycket bra grejer; skor, valet i höst, faktumet att alla engelsmän vi känner har sån fuckad uppväxt och serier. Var himla mysigt att träffa henne och vi har planerat att träffas igen när hon kommer hem från västkusten!
2014, min vardag | | Kommentera |
Upp