Captain America: The Winter Soldier

I onsdags var jag och Jesper självklart också på bio, då var det premiärdags och Captain America: The Winter Soldier var det som visades. För er som inte gillar Marvelfilmerna så är det här självklart ingen hit, men asså shit vad bra den var! Större delen av filmen kändes det inte alls som en superhjältfilm utan snarare som en actionthriller och det var roligt, spännande, sorgligt och bara så bra. Black Widow är förövrigt så cool, läste någonstans att Scarlett Johansson hade försökt övertyga de om att filmen skulle heta Black Widow istället och många gånger håller jag med henne för hon är the brains i den här filmen. Anyway, tyckte den var bättre än först Cap America och håller måttet med alla marvelfilmer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2014, London | | Kommentera |

besökshelg

Jag är fullt medvteten om att min uppdatering suger kuk (vilket förövrigt är ett värdelöst sätt att säga att något är dåligt, män uppskattar väl i allmänhet om man suger deras kuk?), men det har varit ett aktivt val att inte blogga. Shame on me. Har bara varit så trött och känt att den här bloggen mår bättre om jag inte uppdaterar om tråkiga dagar på jobbet (med toppenroliga kollegor), dåligt vårväder, halvdana (men goda) middagar och vardagstråk. Hursomhelst, den senare tiden har varit rätt rolig så tänkte berätta om det i alla fall!
 
 
 

I torsdagsmorgon satte sig Hannah, Fred, Jono och Tan i en bil för att åka till Wales, när vi vaknade firade jag och Jesper att vi skulle vara ensamma hemma en helg (innan jag sprang till jobbet). En hel dags firande senare (fredags kväll) landade Jessica (Jespers mamma) på Heathrow och tog bussen hit. En hel helg med Jespers mamma jublade vi innan jag tidigt på lördagmorgon sprang iväg till jobbet. Det har varit en supermysig helg trots att jag jobbat både lördag och söndag, de har varit iväg på äventyr under dagen och på kvällarna har vi ätit god middag - först på Woodys som är en opretto restaurang nere vid floden som gör bra burgare samt hemma en kväll när Jesper gjorde pretto köttbullar som var delicious (sitter och mumsar på en as we speak). Tyvärr hann inte jag umgås med Jessica mer än så, Jesper däremot fick två heldagar - först en turistdag i centrala London och sen en shoppingdag här i Kingston. Imorse åkte Jessica hem och idag är jag ledig, så passande! Men idag har vi slappat och senare ikväll ska vi kanske till Shoreditch för att se Band of Skulls spela!
2014, London | | Kommentera |

BLOPPIS - to be continued

 
Denna vita topp fån H&M.
 
Den vita klänning/tunika/toppen som Elin har på sig här (från COS).
 
Och ett par skor från New Look som jag köpte i strl 38 men passar 37or.
 
Det händer inte så mycket här just nu men vi håller på att fixa lite inför att Jespers mamma kommer på fredag och imorgon tidigt så åker Hannah, Fred, Jono och Tan till Wales för ett Sci-Fi convention. Vi skulle egentligen ha följt med men det krockar ju tyvärr med Jessicas besök. Så idag har det städats en massa och senare ska vi gå och se Captain America: The Winter Soldier på bio. Samtidigt som jag höll på att städa pratade jag lite med Linh, hon hade nämligen varit på ett Weekday event och köpt en kofta jag blev så himla avis på. I alla fall, hon skulle köpa en liknande till mig så vi pratade medans hon var inne på weekday och hon hittade en till kofta som jag egentligen vill ha och insåg att jag verkligen inte ha råd med! Så då kom jag med den briljanta idén att ha lite bloppis igen. Posta saker härifrån är inte speciellt dyrt (skickade ett paket till mamma för 100kr inklusive tracking och kommer garanterat fram inom 4 dagar). Så nu ska jag ha bloppis och detta är några av sakerna ni kan vänta er.
2014, London | | 2 kommentarer |
Upp