Semesterstart

 
 
Lite trötta bilder från V&As hemsida.
 
I måndags kom dagen som jag längtat efter så länge - första dagen på semestern! Har efter månader av att som max vara ledig två dagar i sträck äntligen bokat en hel veckas semester och är ledig till och med tisdag den tredje juni. Äntligen får jag chans att göra allt det jag annars inte har tid för; umgås med kompisar, dricka alkohol, sova, ha picknick jämt, sola och bara ta det lugnt. Inledde semestern med att ta mormor på Victoria and Albert Museum för att se deras utställning på italienskt mode. Det var sjukt kul och jättetråkigt att man inte fick ta några bilder för kläderna de visade var så snygga, roliga och intressanta. Efter utställningen och en obligatorisk museifika promenerade vi till Harrods för att köpa Lemon Curd och marmelad till mormor innan vi sa hejdå för dagen.

Och idag har jag - trots semester - haft en jätteproduktiv dag. Var förbi jobbet för att krama på min bffw (Best Friend From Work) Hannah samt skriva på min avskedsansökan - vilket var både spännande, läskigt och skönt att få gjort. Nu är det officiellt och den 19 juni jobbar jag min sista dag på Tiger i Kingston. Efter all den dramatiken hoppade jag på tåget och åkte in till Victoria där jag mötte mormor. Hjälpte henne till och på rätt tåg mot Gatwick Airport, vi sa hejdå för den här gången och underbar som hon är tog hon hem en väska med saker åt mig (<3, mormor asså). Bara någon minut efter det ringde Freddi och sa att hon var framme i Victoria så skyndade mig för att möta henne, vi kramades hej efter några månader ifrån varandra och hoppade sen på tåget till mig. Väl hemma hann Freddi inte mer än öppna sina väskor innan hon hoppade på tåget tillbaka in till stan igen för att träffa en gammal jobbkompis som tyvärr bara kunde ses idag. Själv stannade jag hemma för att fixa iordning lite (och se på serier) innan jag också hoppade på tåger in till central igen för att åka till Camden och Lock Tavern där Sofia och Freddi väntade på att vi skulle äta middag ihop. Vi hade en jättetrevlig kväll, njöt av deras goda mat och dricka samt att vara återförenade alla tre samtidigt igen. Tröttheten kom dock smygandes så vid elva åkte vi hemåt och nu har jag och Freddi precis sagt godnatt efter att ha sett en stund på Cloudy with a Chance of Meatballs. Nu ska jag krama på Jesper som jag inte träffat alls idag och sen sova för jag är helt dödstrött och jätteledig!
2014, London | | Kommentera |

Heja mormor, F! och MP!

En fin bild på Jesper och mormor.
 
En mindre fin och suddig bild på radarparet.
 
En helt hundraprocent ogenerad selfie.
 
Ytterligare ogenerade selfies.
 
Mormor och Jesper på uteserveringen ikväll.
 
Hallå igen, sitter och ser på Europavalet och suckar högt över resultatet (SD har nästan 10% liksom!!!!!!, gläds dock åt att F! har lyckats få till 5,3% och MP hela 15,3% - hur bra som helst!!) så tänkte att när jag ändå sitter här med datorn i knät kan jag ju passa på att skriva ett inlägg om vad som hänt sen sist. För tillfället är mormor på besök här i London och det är jättekul, igår landade hon och på kvällen så åt vi middag i närheten av hennes hotell och idag efter jobbet så kom hon hit till Kingston för att ta en titt på vår lägenhet och sen åt vi middag tillsammans. Förövrigt började min semester idag så är ledig från och med nu till och med tisdag om en vecka (den tredje) samt att om prick en månad så åker jag och Jesper hem - helt sjukt. Men nu ska jag ta och sova för är helt slut efter att ha jobbat trots förkylning och vill ju faktiskt bli frisk någon gång. Vi hörs!
2014 | | En kommentar |

YEARIVERSARY

Skön kille äter frukost på balkongen.
 
Alla små prickar långt bort är alltså m ä n n i s k o r.
 
Min fina picknickfilt från Tiger <3.
 
Min fina pojkvän of one year - OBS inte från Tiger (unlike everything else in my life).
 
Här är man dålig på att uppdatera, förlåt för det men vädret är strålande = vill inte vara inne om dagarna när jag är ledig samt att jag jobbar 40h i veckan vilket inte lämnar mycket tid för annat. Som körsbär på toppen har både Jesper och jag åkt på någon jävla förkylning, hur oskönt?! I alla fall, har haft en helg med ledig dag - jobb - ledig dag - jobb - ledig dag och idag + igår var jag tillbaka på jobbet igen. Anledningen till detta var ju att jag och Jesper firade vår ettårsdag på måndag och då skulle vi vara lediga ihop! Det var en superfin dag med solen högt på himlen och inga moln alls. Vi sov ut lagom och sen efter en lång frukost tog vi oss in till central, där köpte vi med oss picknick mat och promenerade ut (bland vad som kändes som minst 1000 andra) i Hyde Park för att tillbringa dagen på en rutig filt. Vi mumsade på vindruvor, mango, kakor och drack juice direkt ur förpackningen. Efter det var vi helt slut pga förkylning och chubrub så vi kämpade oss hem (tog ca 2 timmar pga dumma tåg), beställde hem indisk mat och kollade på våra favoritserier ihop (än så länge har vi orkat se klart på Friends och Cougar Town, men kämpar fortfarande med Pluras Kök (alla säsonger utom den med honom och Mauro för den finns inte någonstans) samt Agents of S.H.I.E.L.D som strax är slut). Det var en väldigt mysig dag och det enda jag kan säga mer om det är väl GRATTIS PÅ ETTÅRSDAGEN CARPER/JESRO!!!!
2014, London | | En kommentar |
Upp