Höstdepression

Eftersom jag inte har fast anställning förrän i November och alla kompisar antingen bor i andra städer/länder, pluggar eller jobbar regelbundet så har jag haft ganska mycket ensamtid. Jag ska inte ljuga, det suger rätt hårt och jag har därför inte orkat blogga något (och inte heller haft något att blogga om). Man blir lite deppig av att sitta ensam hemma hela dagarna och höstmörkret gör en inte direkt lyckligare. Förra veckan hann jag trots all ensamhet faktiskt hitta på en hel del bra saker.
 
 
 

 
1. I tisdags förra veckan åt Jesper och jag middag ihop innan vi gick på bio och såg Wish I Was Here, filmen Zach Braff gjorde med hjälp av mer än 46 000 människor som "donerat" pengar till projektet! Det var inte den bästa filmen jag sett men den var otroligt mysig för de spelade musik av Bon Iver, det var massa skådespelare från Scrubs med och bara en generellt fin story, den lämnade en varm känsla i magen.

2. Jag var hemma hos Josse i förra onsdagen och åt indisk mat med henne, Lisa, Josses syster Lollo och Josses pappa. Josse, Lisa och Lollo pluggar alla (helt olika saker) just nu och är mitt uppe i prov/tentaperioder så det blev en tidseffektivmiddag med massa prat och en hel del skratt. Det är alltid lika kul att hänga i Josses kök, har bara massa fina minnen därifrån och har många gånger sagt att (förbered er för jobbig tanke) om hela min familj skulle dö då skulle jag vilja bli adopterad av Josses familj för det är den som känns näst mest som hemma.
 
 
 
 

3. Efter personalmötet förra torsdagen så mötte jag upp Elin i stan för att kolla på växter, kika in på TGR jag hjälpte till att starta upp och shoppa lite. Blev jättesugen på att köpa en liten elefantöra (är jättesvåra att hitta stora) och köpte en del fina småsaker till min lägenhet. Det var också jättemysigt för vi hade inte träffats på ett tag och hann med att både fika, shoppa och prata om allt möjligt.

4. För en vecka sen efter en jättekul dag på jobbet och lite shopping i SKHLM Centrum firade jag att det var löning genom att gå ut och ta en öl med Linh! Vi båda var ordentligt trötta så det blev inte mer än två öl, men vi hade så himla trevligt. Vi hade inte träffats på cirka två månadet så vi hade massor att prata om och
 
 

5. På lördagen sen så var jag ledig och skulle på konsert med Jesper på kvällen och se The War on Drugs men innan det träffade jag Mikaela för att fika, promenera och hänga en sista gång innan hon och Elin åkte till Thailand. Det blev en jättemysig dag trots regnruskigt väder och efter en jättebra konsert (där alla var så sjukt långa att jag knappt såg oavsett var jag stod) så mötte jag upp Mikaela, Elin, Freddi och två av Mikaelas jobbkompisar för att öla enda in på småtimmarna (vilket såklart blev en timme längre när klockan ställdes om och den gick från att ha varit tre (dags att gå hem) till att bara vara två (fortsätta festa)!).  
 

6. På söndagen var det i vanlig ordnin middag hemma i Bromma, men den här kvällen så stog även pumpaskärning på agendan. Efter middagen letade jag, Jesper och Christina efter inspiration vilket till slut kom att se ut som ovan.
2014, min vardag | | Kommentera |

Önskellista

OBS, vill inte ha tre växter utan helst bara ett elefantöra - men de är rätt svåra att få tag på så har tagit med de andra ändå. Växt, Nelly.com, IKEA, Lagerhaus, växt, växt, Lagerhaus.
 
 
OBS, vill inte ha två par hörlurar men de här två är jag mest sugen på efter att ha fått tips.
Lagerhaus, NK, DocMartens, Nilson, Elgiganten/Webhallen, Lagerhaus, Hi-Fi klubben, Habitat.

Kära vänner, familj, folk som tycker om mig.
Snart har ännu ett år gått och jag har blivit ytterligare ett år äldre. Imorgon är det precis en månad kvar till min födelsedag och jag tänker därför gå ut med en väldigt välplanerad önskelista. Folk brukar ju säga att man måste 'aim high', något jag har tagit till mig framförallt när det kommer till mina önskelistor. Så här kommer 2014s önskelista inför min födelsedag, får jag det här skulle mitt materiella sinne vara tillfredsställt (i alla fall för stunden).

PS. Sen jag skrev den här listan har jag såklart kommit på cirka tre saker till som jag önskar mig men tänker att det får vänta till jul, om ni verkligen undrar så var det doftljus från Voluspa (Amaranth&Jasmine eller Laguna). DS.
Tack på förhand <3
2014, min vardag | | Kommentera |

Castle

 
 
 
 
 
 
 
Eftersom jag är ledig så mycket nu för tiden så kollar jag en hel del på serier. Jag började titta på Castle för ett tag sen och är nu helt hooked! Det är en krimserie som utspelar sig i New York men till skillnad från CSI och Law and Order så handlar den om en krimförfattare (Richard Castle), han får följa polisen Kate Beckett på hennes fall tack vare hans kontakter med borgmästaren. När de träffar varandra så har Castle precis dödat av huvudkaraktären i sin bokserie och han bestämmer sig för att använda Beckett som inspiration för hans nya bokserie. Så han hjälper henne att lösa fall och de utvecklar ett bra partnerskap. Serien är inte riktigt som vilken krimserie som helst och alla karaktärer är så otroligt sassy. Nathan Fillon (som spelar Castle) är fantastisk, när de andra har skottsäker väst på där det står POLICE så har han en där det står WRITER och på Halloween klädde han ut sig till karaktären han själv spelade i Firefly.
2014, min vardag | | Kommentera |
Upp