En chevre chaud på Kaffeverket

Kombinationen chevre, rödbetor, sallad och nötter är så himla bra!
 
Kolla fin hatt! Och min kjol matchar min halsduk <3
 
I måndags efter att ha varit hemma hela morgonen och fixat så mötte jag upp Elin och Mikaela vid St Eriksplan för att äta lunch och fika. Vi satte oss på Kaffeverkets uteservering för att njuta av det fina vädret, för ovanlighetens skull så var det skinande sol och ett kort tag kunde Elin sitta i bara t-shirt. Åt en jättegod chévre chaud och drack en obehagligt dyr kopp med te (39.-)! Efter det gick vi ut på lite ärenden - jag behövde köpa tvättmedel, deodorant, handkräm, hårborste, alvedon men också en superfin hatt (se bild ovan) (ok behövde inte men den var fin och inte så dyr + älskar hattar). Efter det gick jag hem och fortsatte fixa med lite småsaker innan jag gjorde middag och gjorde mig iordning för sängen eftersom jag var uppe vid sex imorse.
2014, min vardag | | Kommentera |

Inflyttningsfest

 
 
Lördags var en så himla bra dag, på dagen var jag ute på stan och sprang ärenden! Jag köpte fem klädesplagg varav två skjortor, en kjol, en tröja och en tjocktröja. Hann även förbi Clas Ohlson för att byta en grej, köpte fotoalbum, köpte lite alkohol på systemet och en inflyttningspresent till Ellen som hade inflyttningsfest senare på kvällen. Efter att jag sprungit alla ärenden så kom Jesper hem till mig, jag åt middag och så myste vi lite innan jag behövde åka till Höglandstorget för att gå på Ellens inflyttnignsfest! Det var så himla kul. Tog inte en bild på hela kvällen (och tror inte någon annan gjorde det heller), men hade så otroligt trevligt. Det var gamla klasskompisar från ettan, Ellens nya kompisar från KTH, gamla kompisar från högstadiet och Ellens pojkvän samt hans kompisar. Vi pratade, dansade och skrattade i flera timmar och till slut var det bara jag, Ellen och Emil kvar. Vi städade lite och sen gjorde Emil mig sällskap en bit på vägen hem till mina föräldrar eftersom spårvagnen slutat gå. Vaknade dagen efter att mamma tittade in i rummet för att säga hej, och sen gjorde pappa samma sak. Supermysigt att vakna upp hos föräldrarna - det var så himla längesen nu, och det fick mig verkligen att inse hur skönt det är att inte bo hemma. Nu har jag massa ärenden att ta tag i!
2014, min vardag | | Kommentera |

TGIF eller något

Har jobbat tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Det var väl allt jag hade att säga. Har köpt lite saker och nu sitter jag hemma ensam och tänkte sova för det är fredag, klockan är tio och jag har inget bättre för mig!
2014, min vardag | | Kommentera |
Upp