Me + Entourage på Kåken

I fredags var dagen då Ida skulle komma och hälsa på äntligen kommen! Jag fixade hela morgonen hemma med att städa, byta lakan och fixa så att det skulle vara fint när hon kom. Efter allt fix var jag tvungen att jobba i ett par timmar för att sen åka direkt till t-centralen och möta upp Ida som kommit in med tåget. Det var så fint att träffa henne igen, inte en sak hade ändrats och kunde inte göra annat än le när jag såg henne! 

Dricka vin och va gla' tralalalala!

My Entourage.

<3

Mmmmm hångelmys yes! 

Kolla vad glada! 

Vi kramades en stund och sen åkte vi hem till mig för att byta om och dricka vin med Elin innan vi var redo att gå ut. För ut skulle vi, till Kåken närmare bestämt, och med oss hade vi Linh! Kåken är himla fint måste jag säga, aldrig inträde, massa bra musik, alltid uteservering men ändå plats så man kan sitta inomhus och smockat med folk. Vi hade varit sugna på stället länge då alla våra favoritbloggare hänger där. Vi hade det jättetrevligt allihopa, dansade 💃🏼, drack öl 🍻 och några av oss hånglade 👩‍❤️‍💋‍👩💏! Så småningom var Linh tvungen att åka hem men ungefär samtidigt hittade jag Olle och direkt sammanförde jag honom med Elin så att de skulle kunna hänga. Vid två stängde de kåken och vi tre som var kvar sa hejdå till Ida som blev hemsläp för att traska hem till mig och sova. 

Elin och jag inledde dagen med bullar.

Sen åt vi även thaimat med blaskläsk.

Elin, Olle och jag vaknade hos mig på lördagmorgon glada trots bakis och trötta. Olle sprang iväg till kyrkan för att sjunga kör och vi värmde bullar samtidigt som vi desperat försökte få tag på Ida. Efter ett tag gav vi upp och gick istället för att handla thaimat till oss tre, lagom till att vi kom tillbaka satt Ida där på trappan och väntade på oss lycklig över att få både bakismat och blaskläsk serverad! 
2015, min vardag | | Kommentera |

Fin frilla

Under klippning. 
 
Post klippning, ljusare och lite kortare! 
 
I torsdags var det dags igen! Barret skulle klippas och jag hade fått tid hos fina Pernilla 08.00!!!!! Fattar ni vad jag offrade bara för att bli fin inför Idas ankomst. Satt där i typ tre timmar och slingades, klipptes, pratade och skrattade med Pernilla, bästa frisören ju. Efter att hon gjort mig vårfin så tog jag mig hem en kort stund för att fixa med smågrejer hemma (sopsortera, diska, osv) innan jag åkte till skolan för att ha kemilektion. Efter en ovanligt kort lektion i kemi så åkte jag till hötorget igen för att lämna in en påse med trasiga kläder/tyg på Weekday i utbyte mot 10kr att använda i butiken så jag köpte en superfin bh som bara Jesper kommer få ta glädje av då den är cirka 70% transparent och är inte riktigt redo att flasha mina nipplar än. Sen var det bums hem för att laga middag med Jesper så att vi skulle hinna gå på Avengers: Age of Ultron senare på kvällen. Vi lagade en jättegod laxpasta och skyndade sen till bion för att se en film som var så sjukt bra!!!!! MVG till Marvel. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Tisdagsbrunch

Min Parmesan Polenta och pannkakorna under ett lager bacon i bakgrunden.

Under helgen hade jag pratat en del med Hanna och klagat över att allt var tråkigt/ att vi inte hade setts på för länge så vi slog två flugor i en smäll och träffades för en frukost på Greasy Spoon i tisdags (roligt med god mat och roligt att äntligen träffas). Vi möttes upp i medis (efter att jag först sagt mariatorget till Hanna i ren förvirring), promenerade bort till Tjärhovsgatan 19 - lägg det på minnet - och slog oss ner vid ett bord längst inne i hörnet så att det verkligen skulle kännas som en riktig date. Vi beställde in varsinn tallrick med gottis och sen skulle vi dela på en tallrick pancakes! Maten var som vanligt i toppklass och jag har nu provat tre (fem om man räknar pannkakorna) grejer på menyn rankat i följande ordning; 1 Smashed Avocado on Toast med pocherat ägg och svamp, 2 Full Veggie Breakfast, 3 Parmesan Polenta. Vi åt, njöt och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs samt spännande grejer som skulle hända i framtiden. Efter att vi ätit oss sprängmätta betalade vi för oss och gick sen bort till Sneakers n Stuff för att spana på skor (OM NÅGON VET VAR MAN KAN HITTA ADIDAS SUPERSTAR SUPERCOLOUR PACK LIGHT PINK I STRL 38 SÄG TILL MIG) en liten stund innan vi sa hejdå och rörde på oss åt olika håll. 

Senare åkte jag till skolan och hade kemilaboration efter vilket jag åkte hem till Jesper för att äta middag och se på tv-serier. 
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp