Grönan

Hot babe!!
 
Anna fick en skeptisk stalker.

Vi kände oss som barn!!

På tisdagen jobbade jag leverans och när jag var klar där åkte jag in till stan för att gå på grönan med Anna!!! Hon hade inte varit där på flera år och när jag var där senast var det ingen som ville åka något med mig så vi var båda sjukt taggade! Vi kom dit runt två och tillbringade hela dagen med att åka gamla klassiker som Popexpressen, Jetline och Flygande Mattan plus de nya bra grejerna som Insane och Twister. Vi sprang fram och tillbaka mellan olika attraktioner, åt fish and chips och blev tillsagda av personalen för att vi tog bilder medan vi åkte. Vi hade jättekul och körde tills vi var helt slut, kunde knappt gå när vi började röra oss därifrån. Men det var vi tvungna att göra för jag och Jesper skulle gå på bio och se Fantastic Four! Filmen har haft massor av problem på vägen; de har bytt producent, knappt gjort någon reklam för filmen och den har blivit omklippt typ 20 gånger. Därför var förväntningarna rätt låga och lätta att leva upp till! Så vi tyckte filmen var bra/okej och att det är synd att de inte jobbat hårdare för filmen. Efter filmen gick vi hem för att sova och det var den tisdagen!! 
2015, min vardag | | Kommentera |

Existentiell ångest

Dagen efter kräftskivan gick jag igenom en smärre livskris för att alla verkar ha sina liv så organiserade och ihop medan jag fortfarande letar efter någon att resa genom Asien med eller vad jag ska plugga eller om jag ska byta jobb. Jesper tröstade dock och försökte få mig på andra tankar, han är bäst! 

Utsikten är bäst på Urban Deli!

Solnedgången var fin..

Men Mikaela var finare!

Stolarna var fett gungiga och det kändes hela tiden som att jag skulle ramla baklänges.

Men det var mysigt ändå.

Senare mötte jag upp Mikaela för att dricka öl och prata av mig lite. Det varjätteskönt och efter att ha pratat med henne och Jesper kändes allt mycket bättre. Är trots allt bara 21 och har större delen av livet framför mig så behöver inte ha stenkoll på vad jag ska göra just nu. Mikaela och jag satte oss i alla fall på Vigårda för att hon skulle äta middag, men jag glömde min plånbok hemma så när hon ätit klart svängde vi förbi mig innan vi drog upp på Urban Deli taket. Sen satt vi där tills de stängde vid tio och njöt av utsikten medan vi pratade.
2015, min vardag | | Kommentera |

Kräftskiva

Pre-kräftskiva!!
 
Kolla hur gott!!!!
 
Dog på all den här goda maten.
 
Hej kompis!
 
Anki snapade under kvällen!
 
Efter landet åkte jag direkt till jobbet och jobbade även lördag och söndag - men jobbade med Anki så det var jättekul! Något som var mindre kul var att vi missade den årliga kräftskivan som älvsjögänget brukar ha. Älskar kräftor och kräftskivor så vi bestämde oss för att ha en egen på söndagkväll efter att vi jobbat. Jag hade handlat kräftor, kantareller till en kantarelltoast och ostpaj (i brist på västerbottenpaj), sen slängde jag ihop en sallad som vi åt till. Allt blev SÅ gott! Vi satt och mmmmmade hela kvällen över hur god maten var. I sann kräftskiveanda drack vi även massor av vin och pratade enda till mitt i natten om livets stora frågor (typ VAD MAN SKA GÖRA NU). Sen bestämde vi oss också för att ha sockerförbud i en månad för att bota vårt sockerberoende, det är fett seriöst och varje gång (eller om) man bryter mot det så måste man betala 300,- till valfri välgörenhet.
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp