Fest i högland

Andrea var snygg med jumboflaskan.

*klunk, klunk, klunk*

mmmmmmmm

Lämnade den tomma flaskan i en soptunna.

På lördagen var jag på jobbet, det var kaos för vi hade ingen personalen och det var sjukt mycket folk. Så jag var där från 7.30 till 17.00 och tog hand om i princip allt (ok kanske inte men det kändes som det)! Efter jobbet fick jag skynda hem för att hinna äta middag med Jesper och göra mig iordning för Dannes och Ellens fest hemma hos Ellen. Klädde mig skitsnyggt och åt god mat snabbt innan vi åkte till Höglandstorget. Där var alla kompisar samlade och det var supermysigt 😍! Vi satt och pratade i timmar om Håkan konserten i juni, vårens planer och massa bullshit innan vi alla var tvungna att dra för Ellen skulle åka hem till Christopher. Då åkte Jesper och jag hem till mig och somnade sött bredvid varandra. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Laxmiddag och Star Wars

Jesper fixade finmiddag!

Eftersom vi varit på konsert på torsdagen och jag börjare jobba 7.30 på fredagen var jag jättetrött när jag kom hem. Så när vi började prata om middag frågade jag snällt om Jesper kunde fixa det medan jag tog en nap, eftersom han är ca universums gulligaste kille sa han ja och lagade inte bara middag utan dukade även fram jättefint och väckte mig inte förrän allt var helt klart. Efter att vi ätit Jespers kända potatisklyftor med Ernsts laxrecepet från hans bok så slog vi oss ner framför min TV för att titta på Star Wars! 

2015, min vardag | | Kommentera |

vi såg [ingenting] på konsertDet var 10 december och jag var ledig. Jag vaknade sent och efter en lång god frukost bestående av knäckebröd med färskost och avokado så slog jag mig ner framför datorn för att se lite på TV-serier, min bästa ledighetssyssla (har sett ikapp hela Bones nu och är halvväggs genom Masters of None). Senare på kvällen kom Jesper hem till mig, vi lagade middag ihop och när vi ätit klart (minns inte vad vi lagade) så klädde vi på oss våra ytterkläder och åkte bort till Skanstull för att promenera den relativt långa sträckan bort till Orionteatern. På vägen dit sprang vi in i Anki och hennes pojkvän Fredrik som hade varit och ätit middag på Shanti, Fredrik är från Östersund och utbrast chockat "det händer ju aldrig att man springer in i folk man känner i Stockholm" varpå jag skrattade lite åt det faktum att jag nästan alltid springer in i folk jag känner när jag är på stan. Vi sa hejdå till Anki och Fredrik och fortsatte gå. Sen kom vi till orionteatern, en mäktig lokal med höga tak och mycket intressant konst på diverse platser, där bland annat [Ingenting] skulle spela. Konserten var jättebra, de gjorde en cover på en Håkan låt vilket gjorde mig på otroligt bra humör och under tiden som bandet spelade stod en tjej en trappa upp och målade till musiken. Efter att bandet spelat klart promenerade vi tillbaka till skanstull igen för att kyssa varandra hejdå och åka iväg åt varsitt håll, Jesper söderut och jag norrut.
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp