Plugghelg

Såhär satt jag då större delen av helgen.

I måndags hade jag fysikprov och efter en vecka av alldeles för lite pluggande var jag därför tvungen att tillbringa hela helgen med att plugga - när jag inte jobbade vill säga! Så både lördag och söndag tillbringade jag först på jobbet mellan 9.30-16.00 innan jag kom hem för att sitta till mitt i natten med näsan i fysikböckerna, vilket vi alla såg hur bra det gick.. Den här helgen är jag helt ledig så tänker ta igen det till hundra procent genom att mysa med Jesper, äta middag i Bromma och gå ut! 
2015, min vardag | | Kommentera |

Alt-J på Münchenbryggeriet

Massa bilder från Alt-J konserten!

För prick en vecka sen var jag helt ledig (det är jag inte idag) så på dagen efter lite fix hemma mötte jag upp Elin och Ellen för en tur på stan. Jag droppade av en påse med saker på myrorna och sen gick vi vidare till Weekday där jag droppade av ytterligare en påse den här gången bara med gamla trasiga kläder i utbyte mot 10kr (!!!!!!). Sen tog vi en snabb tur inne på H&M Home där jag köpte en ljusstake innan vi gick vidare till vårt faktiska mål - Lagerhaus! De hade 20% rabatt på allt eftersom de byggt om så vi (främst jag) gick loss på allt fint och kom alla därifrån med varsinn kasse saker. Efter ytterligare ett kort stopp på Glitter i jakt på enkla och billiga silverörhängen (tipstips!!) kom vi fram till Espresso House under NK där vi stannade för en fika och massa prat (<3). När vi hade fikat klart svängde vi förbi systemet innan vi sa hejdå och jag gick hem för att laga mat till mig och Jesper. Vi åt god middag, drack ett par öl och pratade tills vi blev lite tipsy innan vi drog till Münchenbryggeriet där Alt-J spelade. Ville egentligen åka till London och se de när de spelade där i September så hade sett fram emot spelningen jättelänge! Inte hade jag gjort det förgäves heller, spelningen var jättebra och jag log mig igenom hela. Älskar Alt-J, de är så himla bra och var så glad över att få ha varit där med fina Jesper. 
2015, min vardag | | Kommentera |

EAT

 
 
Min syster ringde under middagen och undrade varför inte mamma var hemma och gjorde tacos som hon lovat.
 
 
Toaletterna i MOOD är så himla crazy.
 
Min onsdag såg likadan ut som min måndag, men min torsdag var rolig! Var i skolan som jag är nuförtiden måndag-torsdag, sen mötte jag upp Ellen för lite mys innan mamma och jag möttes för att äta middag på EAT. Hon smsade tidigare på dagen och undrade om jag ville äta middag med henne på Bouqerian, där var det dock fullt så vi sökte oss längre in i MOOD-gallerian till EAT där det fanns lediga bord. En asiatisk restaurang som serverade riktigt god mat och riktigt stora öl. Vi pratade om jobb, familjen och en del om förhållanden - en väldigt mysig middag som passade bra nu när jag inte haft någon tid att åka ut till Bromma pga för mycket jobb och plugg.
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp