BLOPPIS


Kappa i storlek 42 från H&M, hade ursprungligen en päls runt kragen men den var borta när jag köpte den så fick den billigare!!

Skjorta i storlek 42 (men mer som en L) från GinaTricot.
 
Jeansväst UK storlek 14, från second hand butik på Isle Of Wight.
 
Kofta i UK storlek 14 fråm Primark (är vinröd, urdålig färg i bilden).
 
Kofta från TOPSHOP i storlek 38.

Röd sammetskjol i UK storlek 14 från Primark.
 
Svart sammetskjol i UK storlek 14 från Primark.
 
OK SISTA RACET SEN HAMNAR ALLT PÅ MYRORNA <3
 
2015, min vardag | | Kommentera |

Räkor med sojabönor och Nightcrawler

Seriöst något av det godaste jag ätit som inte var ostbågar eller hamburgare.
 
Jesper gillade det också men anser att min bulgursallad eller lax med boursinost är godare. 
 
 
På torsdagen blev det också dejt med Jesper men den här gången åt vi hemmagjord middag (räkpasta med recept från Polichinelle) innan vi gick på bio för att se Nightcrawler. Det är en film om en seriöst obehaglig person som bestämmer sig för att bli nightcrawler (en person som håller sig uppdaterad på polisradio så att de kan vara där när det sker olyckor för att filma och sen sälja till nyhetsstationer), han är från början riktigt dålig på det men blir så småningom bättre och kan konkurrera med några som har varit nightcrawlers riktigt länge. Jake Gyllenhal spelar huvudrollen och man kände knappt igen honom för att han hade ändrat sitt sätt att vara så mycket. Filmen var bra men blev så himla illa till mods pga för bra skådespelat och obehaglig/osympatisk karaktär. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Lily's Burger

 

<3333
 
mmmm hamburgare

På onsdagen hade jag turen att få tillbringa kvällen med Jesper. Vi hade en hamburgerdate inplanerad på ett av Stockholms bästa hamburgerställen (vi jobbar oss genom listan) - Lily's Burger vid Hornsbergs strand. Det är ett ställe som både ägs och drivs av en kille som var med i Snabba Cash (Mahmut Suvakci, han spelade Abdulkarim) det har 50tals inredning och riktigt genuin amerikansk diner känsla! Burgarna är det inte heller något fel på, man får välja en av tre standardburgare samt om man vill ha kött, kyckling eller vegoburgare och sen kan man lägga på massa extragrejer (om man inte är nöjd med något av standardvarianterna vill säga). Vi åt och njöt av varsinn alkohol innan vi åkte hem för att se på The Incredible Hulk.
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp