Rullbands sushi med trevliga överraskningar

Den andra juni hade jag en leverans på jobbet så jag var där innan sju för att slänga lådor upp och ner! Slutade samtidigt som Hanna var klar med sin sista tenta för skolåret så vi firade genom att äta unlimited rullbandssushi för 110kr. Kan va det bästa jag hört och förstår inte att jag missat det stället i kista (med andra ord - TIPS!!). En person som inte missat det stället var min pappa märkte jag när jag och Hanna blev placerade av servitrisen precis bredvid honom och en kollega. Best coincidence ever! Blev så paff och började skratta samt prata jättehögt på samma gång. Tyvärr var de tvungna att gå strax därefter medan jag och Hanna satt kvar och pratade om vad vi ska göra denna sommar, våra dåvarande förkylningar och ~livet~. 
 
 
Rullbandsmat asså, vilken lyx det känns som.
 
 
Senare den dagen mötte jag återigen upp med Anki för att planera London lite mer, vi gjorde ett schema och kollade noggrant upp när vi skulle ta pendeln ut till Arlanda, åt goda kakor och Anki fyllde i min "Mina Klasskompisar bok" som jag har och tvingar alla mina vänner att fylla i. Efter att vi fikat skyndade vi iväg åt olika håll, jag skulle nämligen sova hemma hos Jesper <3 
2015, min vardag | | Kommentera |

Outfittor

 
 
 
 
Finn ett fel! Vet inte vad som hände där men bär annars bara svart/vitt/grått med färgglada detaljer. I alla fall, hade inga bilder för vad jag gjorde första juni när jag var ledig och passade på att luncha med Elin efter att vi inte setts ordentligt på vad som kändes som ett år (pga plugg och jobb). Vi möttes upp på Urban Deli precis vid mig och åt varsinn jättegod panini samtidigt som vi catcade upp. Efter maten så skyndade hon iväg till jobbet och jag skyndade hem för att vila, städa och fixa som en gör när en är ledig och inte diskat på cirka hundra år.
2015, min vardag | | Kommentera |

Sushi och släktmiddag

Älskar Sushi, Edamame, Sjögrässallad och Miso.
 
Den 30 maj var det lördag och jag jobbade! Direkt efter att jag slutat hade jag och Anki en halvtimmes lucka innan hon började jobba så vi skyndade oss till Yama Sushi i kista för att äta lunch och planera våran (då) kommande resa till London. Yama Sushi gör seriöst en av de bästa sushisarna i Stockholm plus att det är lika lugnt och harmoniskt som ett spa inne hos de så det blir ett skönt avbrott från stressen och skriken inne i gallerian! 
 
 
 
Gosigaste ungen. 
 
Efter våran snabba lunch hoppade jag på tunnelbanan för att åka hem, ta en haltvimmes vila och sen åka vidare ut till fruängen för att gå på släktmiddag med Jespers familj. Alla i hans släkt (kusiner och syskon) är äldre än honom så vi blir alltid minstingarna när vi umgås med de, de är alla gifta/ har nykläckta bebisar så det känns alltid lite konstigt att sitta där när de är mitt i sina liv medans vi knappt vet vad vi ska göra av våra. Fick i alla fall ladda upp med massa Pennygos <3
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp