Hemtentan klar!

Vårat översvämmade bord på UrbanDeli.

Mina nya fina hörlurar (obs de är inte bara snygga utan även bra).

I torsdags träffade jag då Astrid från min kemikurs för att börja skriva på vår hemtenta i organisk kemi. Vi möttes upp på Urban Deli, slog ner oss i ett hörn bland alla barnvagnar och började kolla igenom frågorna. Vi satt från 11.00 till 16.00 smaskandes på frukost och sen godis för att skriva klart tentan - och vet ni? Vi blev klara! Har haft sån ångest över hur jag skulle hinna klart med tentan då jag jobbar alla dagar fram tills den ska in förutom just i torsdags så det var himla skönt att få klart den och en rejäl tyngd lyftes från bröstet. Vid fyra sa vi hejdå, Astrid åkte förbi skolan och lämnade in våra tentor (tack 🙏) medan jag satt kvar och kollade på klänningar samt planerade födelsedagsfest med Ellen&Elin. När datorns batteri började sina bestämde jag mig för att det var dags att gå därifrån, så jag tog tunnelbanan till fridhemsplan för att gå in på Hi-Fi klubben där och köpa ett par hörlurar (de fanns inte på Hi-Fi vid mig). Mina Beats gick nämligen sönder för ett tag sen och har väl aldrig riktigt gillat deras utseende så den här gången la jag pengarna på ett par danska hörlurar som Ida rekomenderat för mig! Är jättenöjd och de är framförallt jättesnygga!!! När jag 2000kr fattigare gick därifrån åkte jag hem för att tvätta, byta lakan och beställa klänningar, presenter samt en del småsaker till festen. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Frukost med Hanna (och Korre)

Solen sken så himla fint och det var vår igen // Mitt polentaknäcke. 
 
Mitt fina frukostsällskap! 
 
I tisdags träffade jag Hanna, vi hinner ses så himla sällan pga crazy busy grls så vi passade på att ta en frukost innan hennes jobb och min kemilektion. Vi sågs på Urban Deli vid mig (älskar att ha ett bra frukostställe tre minuter från mitt sovrum, som inte är mitt kök), jag köpte polentaknäcke med avokado, groddar, ägg, creme cheese och tomat medan hanna beställde en croissant med ost, avokado, sallad och groddar. Sen satt vi från 10.00 till 13.00 och pratade, åt, skrattade och catchade upp. Mitt i frukosten när vi sitter där kommer Kornelia förbi!! Så himla roligt att träffa henne då varken jag eller Hanna gjort det sen studenten och Korre är en så himla fin/mysig person. Efter en fantastiskt bra start på dagen åkte jag sen till skolan för att ha kemi och insåg snabbt att jag från och med onsdagen bara skulle vara ledig en dag den kommande veckan vilket gav mig en våg av ångest eftersom jag även skulle hinna med att skriva klart min hemtenta i kemi, köpa presenter, städa, diska, tvätta och fixa. Men har en utomordentlig kompis i kemin som sa "vi ses på torsdag och gör klart hela tentan sen är vi klara!" - bästa planen. 
2015, min vardag | | Kommentera |

The Wombats

Två smått obekväma selfies.
 
The Wombats, vi stod långr bak pga ALLA ÄR SÅ LÅNGA!
 
 
På måndagen var jag inne i stan för att lämna tillbaka mina Beats som gått sönder (fick pengarna tillbaka och massa förståelse, tack Åhlens City <3) sen gick jag runt på stan lch letade vidare efter födelsedagspresenter till Sofia, Elin, Ellen, Anton och Anki. Hatar seriöst mars/april övergången rent pengamässigt. I alla fall, när jag kom hem pluggade jag lite innan Jesper kom hem till mig och lagade mat innan vi drog till Strand för att se The Wombats spela. En superkul konsert som tog en tillbaka till tonåren för ett par timmar, de avslutade med Let's Dance to Joy Division och vi dansade jättehårt!! 
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp