Elin är hemma <3

Förra torsdagen hade jag redan börjat bli lite förkyld så jag kunde inte göra något vilt, men efter att jag jobbat så kom Danne hem till mig för att hänga och se på film. Vi gick ner till Urban Deli och köpte lite snacks sen jobbade vi lite på hans tinderprofil innan vi satte oss framför min TV och såg på ett par avsnitt Seinfeld.

Fruuuuuukost.


Mmmmmm macka..

Gratis bulle!!

På fredagen sen träffade jag Elin! Hon hade kommit hem från Asien bara några dagar innan så var väldigt taggad på att träffa henne. Vi möttes på Urban Deli för att äta frukost och prata lite, deras frukostar brukade vara jättenajs men sen hotellet/baren/butiken blivit klar har  kvaliten på frukosten droppat rejält vilket är jättesynd för uppskattade verkligen ha ett bra ställe att äta frukost på nära mig! Som tur var hade jag väldigt trevligt sällskap så det besvärade mig inte märkvart den här gången. Efter att vi ätit och catchat upp i nästan en timme promenerade vi på stan, Elin behövde köpa lite enkla plagg så jag hängde med som smakråd! Så småningom var jag tvungen att ta mig till jobbet för att tjäna in cashen så jag sa hejdå till Elin och promenerade bort till T-Centralen. Där på väg ner till tunnelbanan fick jag en gratis bulle och då blev jag glad! Men kände mig sjukt förkyld så bytte pass med min kollega så att jag fick komma hem tidigt och sova. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Tbt

I onsdags efter en riktigt jobbig morgon så åkte jag till jobbet, jobbade på så gott jag kunde trots att jag började känna mig förkyld och inte var på världens bästa humör. Efter jobbet åkte jag hem och där satt jag med Anki och skickade gamla högstadiebilder på oss själva till varandra. Vi kunde båda konstatera att vi är glada att vi har ändrats sen dess, men kan helt ärligt säga att jag inte ångrar den tiden alls trots atr jag var världens orre. Det är kul att kolla tillbaka på och även om jag är glad att jag har ändrats så skäms jag inte över hur jag såg ut eller betedde mig. I och med det kommer nu ett collage av gamla bilder <3
 
Mina första profilbilder på facebook, Cissi och jag på promenad och 
 
Jag i Höglandsskolan, med snelugg och en klassisk outfit bestående av tights, en lång tshirt/linne, en skjorta över, converse och mössa inomhus. 
 
Photo Booth var ju den roligaste uppfinningen när man var i den här åldern.
 
Här har jag nog faktiskt börjat gymnasiet men Photo Booth var lika hett då.
 
2015, min vardag | | Kommentera |

En underbar jävla jul

Helena Bergström kom upp på scenen. 
 

Sen kom resten av manusförfattarna upp.
 
I tisdags var det bioklubbens medlemskväll och de visade En Underbar Jävla Jul! Jag är inte ett stort fan av svensk film för vi är av någon anledning inkapabla av att göra en feelgoodkomedi så jag var inte jättetaggad på filmen, men gratis är gott så jag följde glatt med. Vi kom dit, plockade på oss varsin gratits popcorn och dricka innan vi gick in i salongen. Där inne blev vi överraskade av ett besök från Helena Bergström, Edward Af Sillén och Daniel Réhn. 
 
 
Filmen var också bättre än väntat, rolig i sina stunder och riktigt hemsk i andra. Skådespelarinsatserna var verkligen otroligt bra! Men min favoritdel av filmen var att den utspelade sig i Nockeby. Huset de är i ligger på Nåsvägen bara ett stenkast från där jag bor, de vandrar runt på Leksandsvägen som är vägen nedanför min och sen sitter de på Nockeby Torg. Kan faktiskt rekomendera filmen, det är en dramakomisk julfilm med bra skådespelare om annorlunda famijlesituationer och hur andra familjemedlemmar hanterar det. 
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp