Inside Out

Pre bio!

Söndagen 6 september (när ska vi komma ikapp?!?!) efter att jag jobbat åkte jag ut till Fruängen för att möta Jesper och åka ut till Heron City där vi skulle se Inside Out! Vi var där tillräckligt tidigt för att hinna äta lite innan så vi köpte thaimat och dumplings för vi var sugna på både och. Sen satt vi där och pratade om vårt förhållande, vegetarianism (?) och årets bästa filmer hittills. Så småningom var det dags att rulla upp till biografen, vi köpte med oss snacks (lovar inget onyttigt Anki) och sen satte vi oss för att n j u t a  av Pixars bästa film på länge. Skådespelarna som är med är otroligt bra (Amy Poehler och Mindy Kaling är två av mina favoritkomiker/skådespelerskor), filmen är smart och intressant och ger en all the feels. Efter 94 minuters njut åkte vi hem till Jesper och sov där. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Tacos

Tacos!!!! 

På torsdagen jobbade jag innan jag åkte hem till Bromma för att äta middag med familjen och sen sova hemma hos mig med Jesper. Vi var båda väldigt trötta för dagen efter vaknade vi inte förrän vid två på eftermiddagen! Jag hade planerat in ett skypesamtal med Hannah och Fred vid två så jag var snabbt tvungen att hoppa ur sängen, slänga på mig lite kläder och sen sätta mig framför datorn. Vi pratade i en och en halv timme om deras liv i Thailand, min resa till Asien och allt som hänt sen vi pratade senast. Efter att vi pratat så började på Jesper och jag bli hungriga, så vi diskade upp mitt kök och började sen laga tacos. Det blev så sjukt gott, älskar mitt nya tacorecept på svarta bönor, tomat, rödlök, vitlök, kryddor, s/p, osv. Efteratt vi ätit upp la vi oss och tittade på serier tills Jesper var tvungen att åka hem. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Greasy Spoon (aka farväl 3/5)

Bästa Greasy Spoon.
 
Smashed Avocado on Toast!
 
Mick och Elin var såklart också tvungna att fota sin mat.
 
Hungriga kompisar som vill äta.
 
Dagarna efter popa var jag mest hemma och såg på serier med Jesper eller på jobbet. På tisdagen däremot träffade jag Mikaela och Elin för att äta frukost på Greasy Spoon, som en sista måltid innan de åkte iväg till Asien! Jag hoppade på deras tunnelbana i Hötorget och sen promenerade vi tillsammans till GS. Det var första gången jag var där sen jag träffade hela personalen på Slakthuset så var lite obekväm och det kändes fett stelt (pga var fett full och vet inte vad för pinsamheter jag kan ha råkat säga) men jag gick in med huvudet högt och åt precis det jag alltid brukar äta, Macka med avokado, svamp och pocherat ägg. Efter att vi ätit upp och betalat gick vi på stan en stund, tjejerna köpte massa snus som de skulle ha med sig på sin resa och sen åkte vi vidare hem till mig så att jag kunde låna ut ett gäng böcker för tjejerna att ta med sig. Efter det sa vi hejdå och jag åkte iväg till jobbet. Efter ett pass där åkte jag hem till Mikaela för att hämta mitt vin från Elin och krama tjejerna hejdå en sista gång innan de åkte till Asien. 
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp