En sista utgång

Tillbringade större delen av min sista helg med Jesper, på fredagen var vi hemma hos mig och lagade middag innan vi drog till Söder och såg The Good Dinosaur på bio. Det var en så sjukt fin film!! Animationen var så välgjord, handlingen fick en att känna ~alla känslor~ och filmmusiken var jättevacker. Rekomenderar den varmt ÄVEN OM MAN INTE ÄR BARN. 
 
 
På lördagen sen tog vi det lugnt, vi städade och sopsortetade lite innan Ellen, Andrea och Mikaela kom över på tacomiddag. Vi skulle äta tacos och dricka upp min alkohol innan jag skulle åka. Maten blev jättegod (svårt att misslyckas med tacos) och detsamma gällde för rom och colan (vilket jag druckit ännu bättre här). Så småningom var Jesper tvungen att gå för att ta sig till en klassfest och strax därefter kom Andreas kompis Sophie hem till mig med en flaska bubbel (bara så ni vet, har ni med er en flaska bubbel är ni alltid välkomna hem till mig <3) och efter henne kom Christopher. När vi tömt min lägenhet på alkohol bestämde vi oss för att dra ut, trots att klockan redan var över ett, så vi åkte till Laika i Hornstull och var där en timme ungefär innan vi hoppade på 94an för att åka hem. På vägen tappade vi bort Mikaela så jag hoppade av i Rålis för att leta efter henne. Två aspackade tjejer virrade runt i Rålis i minusgrader i en timme vid halv fyra på morgonen, skitsmart, verkligen. Runt fyra hittade vi varandra (tackar Steve Jobs för att våra mobilbatterier inte dog och att vi lyckades hålla kontakten trots minusgrader) och kunde hoppa på tunnelbanan hem. 
2016, min vardag | | Kommentera |

Yaaaaaasuragi

Två babeiga bruds på yasuragi!
 
Sthlms bästa babe!!
 
Embraceade min kropp och posade för bilder i bara baddräkt där man inte kan gömma sig bakom massor av lager och fladder.
 
OBS POJKAR, hon är singel 😏
 
Filosoferade..
 
Var så sjukt nice med temperatursskillnaderna mellan de varma källorna och vintern utanför.
 
Hänger lite.
 
Skamlöst poseande.
 
Selfiequeen!

Den sista veckan i Sthlm försökte jag träffa så många friends som möjligt innan jag skulle åka, en av kompisarna jag ville träffa var Hanna. Hanna och jag hade efter mycket om och men kommit fram till att ge varandra ett besök på Yasuragi i födelsedagspresent. Så ett par timmar efter att jag inventerat skiten ur Sollentuna åkte jag till Svedmyra där hon hämtade mig med bilen och så cruisade vi ut till Hasseludden. Väl där så gjorde vi allt det man ska göra när man är på spa; tvagade oss, njöt i de varma källorna, skvallrade, åt goda rawfoodbitar, relaxade och hade det så sjukt soft. Efter fem timmar var våra fingrar som russin och våra magar alldeles tomma, så vi bytte om till vanliga kläder och åkte bil tillbaka mot stan - men inte utan att stanna på donken för att köpa varsinn wrap i deras drive through. Sen körde Hanna mig hem och vi kramades hejdå för ett par månader riktigt hårt <3
2016, min vardag | | Kommentera |

Hejdå TGR

Dagarna mellan inventeringarna tog jag det väldigt lugnt, jag hängde mest med Jesper och vi såg mycket på serier, åt god mat, mös och sen gick vi även på bio för att se Hateful Eight i 70mm panorama bild! Det var sjukt coolt och om filmen fortfarande hade visats i det formatet hade jag rekomenderat alla att se den på det viset, nu får jag bara rekomendera att alla ser filmen. 
 
 
7 januari var det återigen dags för invetering, den här gången åkte jag och några kollegor från Kista ut till Sollentuna för att hjälpa till med deras inventering. Det var den smidigaste inventering jag någonsin varit med om! Vi var sjukt många så det gick väldigt fort att inventera butiken, sen hade personalen förinventerat hela lagret så det tog inte mer än en timme att räkna hela lagret! Vid 12 käkade vi lunch och efter det sa jag hejdå till TGR för den här gången.
2016, min vardag | | Kommentera |
Upp