Me + Entourage på Kåken

I fredags var dagen då Ida skulle komma och hälsa på äntligen kommen! Jag fixade hela morgonen hemma med att städa, byta lakan och fixa så att det skulle vara fint när hon kom. Efter allt fix var jag tvungen att jobba i ett par timmar för att sen åka direkt till t-centralen och möta upp Ida som kommit in med tåget. Det var så fint att träffa henne igen, inte en sak hade ändrats och kunde inte göra annat än le när jag såg henne! 

Dricka vin och va gla' tralalalala!

My Entourage.

<3

Mmmmm hångelmys yes! 

Kolla vad glada! 

Vi kramades en stund och sen åkte vi hem till mig för att byta om och dricka vin med Elin innan vi var redo att gå ut. För ut skulle vi, till Kåken närmare bestämt, och med oss hade vi Linh! Kåken är himla fint måste jag säga, aldrig inträde, massa bra musik, alltid uteservering men ändå plats så man kan sitta inomhus och smockat med folk. Vi hade varit sugna på stället länge då alla våra favoritbloggare hänger där. Vi hade det jättetrevligt allihopa, dansade 💃🏼, drack öl 🍻 och några av oss hånglade 👩‍❤️‍💋‍👩💏! Så småningom var Linh tvungen att åka hem men ungefär samtidigt hittade jag Olle och direkt sammanförde jag honom med Elin så att de skulle kunna hänga. Vid två stängde de kåken och vi tre som var kvar sa hejdå till Ida som blev hemsläp för att traska hem till mig och sova. 

Elin och jag inledde dagen med bullar.

Sen åt vi även thaimat med blaskläsk.

Elin, Olle och jag vaknade hos mig på lördagmorgon glada trots bakis och trötta. Olle sprang iväg till kyrkan för att sjunga kör och vi värmde bullar samtidigt som vi desperat försökte få tag på Ida. Efter ett tag gav vi upp och gick istället för att handla thaimat till oss tre, lagom till att vi kom tillbaka satt Ida där på trappan och väntade på oss lycklig över att få både bakismat och blaskläsk serverad! 
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp