Med Ida på Fotografiska

Vi hade alla fina tatueringar kvar.
 
 

Den 21a november vaknade Ida och jag till den här röran, vilket gjorde oss så sjukt glada. Finns det ett bättre tecken på en bra kväll än det ni ser här över. Vi instagrammade det och låtsades sen som att det inte fanns för ingen av oss orkade ta tag i det just det.
 
 

Istället klädde vi på oss lite kläder, gick ner till tobaksbutiken på andra sidan Sveavägen så att Ida kunde köpa vykort, pepsi och snus innan vi gick upp förbi min lägenhet till thaien på hörnet och köpte varsinn pad thai med tofu! Lite frisk luft, läsk och thaimat (och ytterligare ett par timmar i sängen) var den bästa bakismedicinen för efter att vi konsumerat allt det var vi återigen redo att ta oss ut igen.
 
 

När vi gjort oss klara och våra outfits var on point tog vi oss ut mot destination Fotografiska. Ida hade med sig en filmkamera för att hon ville göra en film för hela sin vistelse i Stockholm, så vi filmade hur vi gick genom stan och annat kul vi såg på vägen. 
 


 
 
 

Innan vi lyckades ta oss fram till Fotografiska fastnade vi på Adidas, pressbyrån och utmed vattnet på väg till Fotografiska. Där stannade vi var och varannan meter för att fota färjan som kom in och fota Ida framför Gamla Stans skyline. Det var så sjukt kallt utmed vattnet så de här bilderna were brought to you by freezing fingers.
 


Hoppas att det här är Ida och jag när vi är vuxna <3 


Jag älskade alla utställningar, det är ju ofta man är där och bara "mmmm gillar den första men resten var ju ganska meh". Inte den här gången! Martin Schoellers utställning var fantastisk, var tvungen att köpa med mig en poster hem att sätta upp på väggen. Sen var det flera olika mindre fotografer som ställde ut på ovanvåningen och även en utställning om hur barn på flykt sover. Allt var väldigt mäktigt så vi var tvungna att ta en paus efter varje rum. När vi var helt klara med museet hade luften nästan gått ur oss så vi åkte direkt hem och stannade sen i sängen resten av kvällen och knappade på våra datorer.
2015, min vardag | |
Upp