Lucka 6: En bild från en resa som du gjorde under året.

Golden Gate bron i egen hög person.
 
Alcatraz. 
 
Vi körde utmed Highway 1 och all utsikt var breathtaking.
 
Vi körde till Carmel, den mysigaste lilla staden där Clint Eastwood varit borgmästare en gång i tiden. 
 
En av världens topp tio brantaste backar OCH en plats de filmade på i Parks and Rec så jag har stått på sma
plats som Amy Poehler // Redwoodträden i Muir Woods. 
 
Har gjort tre resor under 2015! Inledde året i USA med familjen, vi tillbringade första januari med att köra från LA till SanFran. En typiskt omysig resa där fem vuxna ska trängas i en bil i flera timmar och komma överens om musik, vem som ska sitta var, vem som ska sova var, osv osv. Förutom den smått obekväma bilturen så var resan helt amazing! Fick gå på Disneyland och Universal Studios (checkade av de båda på någon slags bucketlist), se SanFran aka mina drömmars stad och de turistattraktioner som finns där (Golden Gate, Alcatraz, en av världens topp 10 brantaste backar), fick se Redwood träd och gå på vinprovning i Napa.
 
Post shopping i Westfield 💸💸💸.
 
Vi åt padthai gjord som en omelett - genius move.
 
Vi firade Hannahs födelsedag på ett studsmattepalats! 
 
Vackra vackra stad.
 


Mojito monday // Bra konst.
 
 
 
Årets andra resa var till mitt hjärtas stad, London. Åkte med Anki och jag tror vi hade kul från det ögonblick vi möttes på flygplatsen till att vi sa hejdå på pendeln från Arlanda igen. Vi hängde en massa med Hannah (<33333) som dessutom fyllde år, vi shoppade oss genom Westfield, gick på Tate och tittade på konst (se bild ovan), åt massor av GOD MAT och hängde på diverse pubar där vi gjorde det britter gör bäst: drack alkohol. Vi bodde på ett jätteroligt hostel precis i Shepherds Bush som var billigt, hade trevlig/knäpp personal och jättegod English Breakfast för att inte tala om Mojito Mondays. Sen var nästan höjdpunkten med resan att gå till Sketch och dricka afternoon tea, visst det kostade 450kr var men har nog aldrig varit så glad att betala nästan 500kr för något! Det var så fint där inne med rosa möbler, illustrationer över hela väggarna och stämning lika harmonisk som på spa. Ville aldrig lämna men tror det hade blivit väldigt dyrt att bo där en längre stund.
 
 
 
Tre opublicerade bilder från Way Out West i somras, från Lovisas engångskamera. 
 
Årets sista resa blev till Gbg med Jesper (och Sveriges hipsterelit), vi vallfärdade ner till Götet för att gå på WoW! Det var en helg av perfekta outfits, glitter och gnuggisar, sena nätter, hotellfrukostar, Liseberg och såklart även en hel del musik. Ida var där mer sin kompis Lovisa så fick hänga med min bästa bästis och göra det vi gör bäst; dansa, lyssna på musik och dricka vin. Way out west är världens bästa festival och vi (Jesper och jag) har redan bokay biljetter till nästa år när det är 10 ÅRS JUBILEUM!!!! 
2015, julkalender | |
Upp