Julkalender 2014

Precis som varje år har Emily Dahl en sjukt mysig bloggkalender så den tänkte jag passa på att försöka göra i år. Råkar alltid sluta mitt i någon gång pga missar en dag eller bara för att jag är lat, men i år tänker jag försöka go all in! Så imorgon börjar julkalendern med temat Året Som Gått! Så in och kika om ni vill göra julkalendern ni med.
2014, julkalender, min vardag | | Kommentera |

Queen of Birthdays

Vi höll festen inne i Ellens gamla lägenhet för den har en mer öppen planlösning och här sitter sex av mina kompisar på de få stolar jag hade hemma hos mig.
 
De sjöng för mig och jag fick tårta så var jättelycklig trots att det brann läskigt!
 
Jag framför massor av kompisar och mitt presentbord!
 
Jag och Josse!!
 
Lisa och jag!!
 
Anton, Elin, Freddi och Josse!
 
Drack prosecco och var lycklig pga har massor av bra kompisar!
Jag åt guacamole och var lycklig // Såg inte lycklig ut men var det.
 
Elin och Freddi på toaletten i mina hattar!
 
Kissa och fota samtidigt // OBS DROTTNING PGA MIN FÖDELSEDAG!
 
Jag var drottning för det var min födelsedag!
 
Vet inte hur länge vi var inne i badrummet men vi har cirka 1000 bilder och hade jättekul!
 
Min skärm hade gått sönder dagen innan och det går en spricka rakt genom selfiekameran så alla mina selfies ser ut såhär nu.
 
Sandra som en lycklig kung // Hellberg som drunk kung.
 
Coola kompisar utklädda till bra saker.
 
Hanna och Andrea, också coola och "utklädda"!!
 
Hanna och Andrea blev bästisar // Jag och Hanna var bara generellt coola.
 
Emil gör fula fingerfigurer // Söta Emil & Ellen.
 
 Alfred som Stormtrooper och Matto som solen!
 
Min konstiga granne kom ner för att vara med (?) trots att han är typ 35 (?) och sen tog han av sig sjkortan (?) // Och jag var drottning som alltid men med en hatt under kronan den här gången.
 
Freddi med en lösmustasch // Vi tre var coola igen men utan en toalett denna gång + födelsedagspresent!!.
 
Och ungefär såhär såg det ut när alla gått hem fast massor av fler flaskor överallt!!

Fredag den 21/11 (aka två dagar efter min födelsedag) så hade jag födelsedagsfest!! Hade förberett i dagar med att flytta över 50% av mina möbler till Ellens lägenhet, göra en bara bra låtar spellista, göra cirka tre liter guacamole samt cirka fem liter bål med Elin, pynta hela Ellens lägenhet med pompoms, girlanger och ljus av olika slag. Under hela fredagen skyndade jag runt på stan och handlade grejer samt förberedde inför festen så trots massor av hjälp från Elin fick jag inte i mig mer mat än en liten bit kladdkaka och typ två bitar halloumi = dålig start inför festande. Så en bit in på festen finns det fler foton än minnen men det spelar ingen roll!

Folk började droppa in vid halv nio, folk hade med sig fina presenter och alla var glada (jag var nog gladast)! Till slut var vi cirka 23st i Ellens gamla och lilla lägenhet så festen var i full gång och allt var supertrevligt. Jag fick en gran med massa pynt av Elin (men OBS får inte granen förrän början på december), en drink av Freddi (som vi tog onsdagen efter), en mugg (finns på bild ovan) och två olika girlanger av Josse och Lisa, en flaska favoritvin av Matto, en flaska favoritcider av Emil, 12000 instagramföljare av många/ de flesta kompisar men är osäker på exakt vilka, en tårta av Hanna, en pläd och två doftljus av Annika, Sandra, Erika, Jonne och Acke (tror jag) samt en valbricka, mustaschsugrör och en valposter av Ellen och Andrea (och jag har gett Ellen samma poster fast målat den blå pga internskämt!!!)! Så fina/bra saker!! De sjöng alla för mig två gånger och jag fick blåsa ut ljus en av de gångerna och min granne (som är typ 30+) kom ner ett tag (?!?!) och allt var så himla bra/tokigt. En jättebra kväll precis som födelsedagsfestskvällar ska vara!
2014, min vardag | | Kommentera |

20 November

 
 
Ok, jag ljög lite angående inlägget om den 20 november för det kom inte upp direkt dagen efter som jag lovade. Men jag har haft alldeles för roligt med kompisar och pojkvän - vilket kommer komma upp här om någon dag eller två!
 
I alla fall, när timmen var slagen och min födelsedag officiellt var över var det dags för min lillasyster att fylla år, så innan jag somnade skickade jag iväg ett grattis-sms till henne och när jag vaknade senare den 20 november hann jag inte ens äta frukost innan jag skyndade mig ut för att träffa Anna! Vi skulle träffas för att äta asiatisk buffé på Rice och maten var precis vad jag behövde. Efter att vi ätit oss mer än mätta promenerade vi bort till Östra Real för att hälsa på vår fina gamla skola och de lärare som fortfarande var kvar. Större delen av våra favoritlärare har antingen slutat eller så var de lediga den dagen så vi kunde bara hälsa på vår gamla engelskalärare, men det var väldigt trevligt oavsett och jag får helt enkelt försöka ta mig förbi en annan dag i hopp om att de andra lärarna ska vara där då. Efter en snabb tur på myrorna sa Anna och jag sen hejdå till varandra för att jag skulle hem till Bromma för att fira min systers födelsedag! Det blev hemlagad carbonara och tre presenter på det (obs till henne)! En jättemysig kväll och Lotta blev jätteglad över presenterna.
2014, min vardag | | Kommentera |
Upp