En utgång med Mary Poppins

På tisdagen efter en leverans på jobbet var jag förbi mamma på sjukhuset, hon har opererat sitt andra knä och var tvungen att ligga kvar på sjukhuset i tre nätter så jag passade på att komma förbi krya på dig presenter; en ny bok, en ny serie, mängder med smågodis och framförallt: mitt sällskap! Plötsligt klampar resten av familjen in på rummet helt oplanerat/oannonserat  - hur bra timeat?! Så vi sitter där alla gem och hänger med mamma innan hon blir för trött och vill ta en morfintablett så att hon kan sova.
 
 
Tog massa snygga selfies på toaletten.
 
De hade en dubbeltoalett!!!!
 
När jag tar den här bilden sitter jag med andra ord också på toa!!!
 
Coola kompisar <3
 
Kolla hur ljust det var trots att klockan var runt fyra<3 
 
Vet ej vad som händer här!!
 
Mary Poppins!
 
Titta hon flyger.
 
Fin båt.

Dagen efter åkte jag förbi polisen och fixade ett ID-kort innan jag åkte till jobbet. Efter ett stängningspass åkte jag sen tillbaka in till stan för att träffa Mikaela och öla! Vi träffades på Baras Backe och drack öl, pratade och skrattade fram till stängning. När de stängt borde vi kanske gått hem då jag skulle upp dagen efter för att äta frukost med Anki men istället promenerade vi ner till Kvarnen för att dricka några öl till där. De stängde inte förrän tre och innan det hann vi både dricka öl, ladda mobilerna och prata med främlingar. Det blev en jättetrevlig kväll och efter att de stängt Kvarnen så promenerade vi ner till Slussen för ett midnight snack innan vi i brist på bussar promenerade hem till mig genom stan. Vi hade väldigt kul på promenaden och jag tog typ 200 bilder bara på promenaden från Slussen till Hötorget. 
2015, min vardag | | Kommentera |

Greasy Spoon

Två fina kompisar i väntan på frukost!
 
"sluta ta bilder nu Carro"..
 
M A T 
 
Måste förevigas på Snapchat
 
Qtest!
 
Söndagen den femte jobbade jag och efter det träffade jag Jesper för att äta middag med min familj i Bromma, det tog jag inga bilder på men maten var god och vi pratade långt inpå kvällen om politik! 
 
Dagen efter mötte jag upp Lisa och Cissi för att äta frukost någonstans, vi diskuterade fram och tillbaka om var vi skulle äta frukost men bestämde oss slutligen för att gå till Greasy Spoon. Är ju där var och varannan dag för jag älskar deras mat (och mat generellt sätt!!), de har börjat följa mig på instagram och i skrivande stund sitter jag här igen! Vi åt god mat, pratade och skrattade en massa innan jag var tvungen att åka till jobbet och jobba stängning.
2015, min vardag | | Kommentera |

Svenska Hamburgerköket

Burgare!!

Boyf <3

På lördagen vaknade vi i ett tomt hus och efter en snabb frukost tog vi oss ut i solen för att njuta av det fina vädret då det var en av få riktigt fina dagar i sommar. Vi solade i över en timme medan vi lyssnade på sommarprat och sen duschade vi bort all svett och solkräm så att vi skulle vara fräscha när vi cyklade till Midsommarkransen för att äta middag på Svenska Hamburgerköket. Hamburgarna var vanligt goda men pommes fritesen var helt amazing!! Efter att vi ätit upp allt gott cyklade vi tillbaka till frunkan och sen var det dags för mig att åka hem. 
2015, min vardag | | Kommentera |
Upp