Lucka 7: En bild på det roligaste minnet från i år.

Det är svårt att välja ett roligaste minne från året iom att man liksom glömmer HUR KUL en sak var på ett par månader och därför känns det orimligt att bara välja ett. Har därför bestämt mig för att kompromissa genom att komma på ett roligaste minne från varje säsong. 
 
VÅR
Vårens roligaste minne måste vara den kombinerade 22årsfesten för Anton, Elin och Ellen. Det var en jätterolig fest med först mingel och familj sen fest och vänner. Vi har så många fina/roliga bilder från kvällen (varav några aldrig bör se dagsljus) och tror alla tre födelsedagsbarn var mer än nöjda över deras firande.
 
SOMMAR
I början på juni var det dags för nästa Lundbladare att ta studenten, Lotta var äntligen klar med skolan och det firades med bravur. Vi hade en enorm buffé av mat, massa bubbel/vin och det var massor av familjevänner/kompisar där för att fira. Jag hade minst lika trevligt som Lotta och tror hon var mycket nöjd med sitt firande. 
 
HÖST
En av de roligaste kvällarna på hela hösten var när Elin, Ellen och jag satt hemma hos Ellen en kväll. Vi lagade middag och drack vin efter en dag på stan då vi bland annat varit förbi Systembolaget. I och med att vi hade massor av vin var det lätt att bara poppa nästa flaska när den första tog slut och så fortsatte vi tills vi druckit två flaskor vin och en hel box. Vi blev aspackade men hade så sjukt kul, Ellen fick den spontana idén att vi skulle ta av oss våra toppar (?) vilket vi såklart gjorde, jag provade snus för första gången vilket var väldigt lame, senare (när vi klätt på oss igen) kom Danne och Christopher över till Ellen och för mig slutade kvällen hemma i Bromma i källaren tillsammans med Danne. Topp tre roligaste kvällarna av 2015. 
 
 
VINTER
Nu är ju inte vintern slut riktigt än, men den roligaste kvällen på vintern hittills (ja slutet på november är garanterat vinter) är min födelsedagsfest. Hemmagjorda tatueringar, såpbubblor, rosa ballonger, bra musik, fina kompisar, rosa godis och dekorationer. Det var den perfekta födelsedagsfesten, är världens bästa partyplanner. Hade skitkul och tror (hoppas) att alla kompisar också hade det. Party Perfection. 
2015, julkalender | |
Upp