Fars dag

På lördagen hängde jag med Ellen hela dagen, vi hängde hos mig och pratade i flera timmar innan vi gick ut på stan för att utföra några ärenden. Vi köpte livsnödvändiga saker som deodoranter, strumpbyxor och mat som vi sen åkte hem till Ellen och lagade. 

På söndagen sen var det fars dag, jag bor ju inte i Bromma längre (newsflash för er som inte vet det!!) så istället för att äta frukost etc med familjen skulle vi mötas upp senare på dagen och se SPECTRE, den nya Bondfilmen. För folk som känner min familj är det ingen nyhet att de (vi) sällan är i tid, fars dag var inget undantag. Jag var där (ansvarsfull, duktig dotter) 17.25 för att hämta ut biljetterna och köpa snacks till mig själv, filmen började 17.30 (det är dock alltid ca 13 min reklam innan filmen börjar så var lugn (till en början) när de inte var där) och min familj kommer springandes 17.40 efter att jag redan köpt snacks till de så vi fick kriga oss in till våra platser samtidigt som salongen släcktes ner för att filmen skulle börja. Kallsvettig slog jag mig ner i biostolen för en Bondfilm som var bra men inte mycket mer (skulle personligen ranka Daniel Craigs filmer såhär: Skyfall, Casino Royale, Spectre och Quntum of Solace). 

Tog en seriös selfie på toaletten.

Ny tolkning av cheesecake.

Efter att filmen var slut hoppade vi in i bilen och åkte ner till Strandvägen för att äta middag på Strandvägen 1. Lydmar är ju min bästa restaurang i Stockholm och Strandvägen 1 ägs av de som öppnade Lydmar så jag var mycket exalterad över att äntligen få prova deras mat. Åt en jättegod Moules Frites till varmrätt och sen en Cheesecake till efterrätt. Det blev en jättetrevlig kväll med bio och god middag som jag tror att pappa verkligen uppskattade.
2015, min vardag | |
Upp