Halloween

Förra lördagen var det ingen vanlig dag för det var halloweenhelg, aka den roligaste helgen för man får klä ut sig, och Acke och Sandra skulle ha fest!! Jag jobbade såklart, vilket jag gör varje gång något roligt händer (okej inte på riktigt men det känns så ibland), och innan festen skulle dessutom Jesper och jag på konsert. Jag hade därför inte jättemycket tid på mig att göra något avancerat plus att jag inte ville vara för utklädd på konserten och körde därför en "mildare utklädnad" i år. Trots det fick jag springa runt som en dåre på stan för att hitta det sista till både min och Jespers utklädnader efter att jag slutat, för att sen köpa med mig sushi till middag och skynda för att möta upp Jesper.
 
Sån jävla queen!
 
Min Stora Sorg.
 
När vi ätit och gjort oss iordning (sminkat mig och klätt mig i svart) promenerade vi ner till Berns där Min
Stora Sorg skulle spela. Vi såg henne på Popa i parken 2014 när hon bara hade släppt en EP, så vi var mycket taggade på en fulllång konsert dagen efter att hon släppt sitt första album. Såklart var hon en kvart sen och superstressade jag blev jätteirriterad, men när hon väl började spela var allt förlåtet eftersom hon vad så bra! Hon kom in i en enorm tylljacka och poseade sig igenom första låten, hon bjöd in fyra asbra gäster på scen, hade en låt där allt var playback då hon bara dansade (!!!) och gjorde två costume changes.  Q u e e n. I och med att hon var sen var vi tvungna att gå innan extranumret men gissar att det var equally as great om inte greater.
 
 
Anki, som var djävul, och Sandra, som blodig brud.
 
Jag var fladdermus, men såg mer och mer ut som Batgirl ju längre kvällen gick. // Tog smygbilder på Anki och hennes pojkvän ögonblick efter att de officiellt blivit tillsammans.
 
Vi använde Acke och Sandras kolsyreis som kylare för vår öl, science.
 
Fredrik som Johnny Bravo, Sandra och Jonne som Cowboy.
 
Mikaela som glitterkatt och Erika var blåslagen.
 
Bae och jag (plus Nicke och Rebecka som hånglar i bakgrunden). 
 
Mikaela, Erika, Fredrik och Anki.
 
Vi är de coolaste, alla andra suger! 
 
Hot_Girl_93
 
Hade målat mina ögonbryn svarta i sann fladdermusanda! 

Så vi hoppade på tunnelbanan och åkte till Fruängen, gjorde oss i ordning utanför lägenheten och gick in i samlad trupp, jag som fladdermus och Jesper som Batman (perfect couple). Där inne möttes vi av två djävular, en hockeyspelare, Johnny Bravo, en katt, en cowboy och många andra knäppa personer. Vi dansade till Macarena och The Ketchup Song, gjorde sience med kolsyreis, hängde på balkongen och retades med dumma pojkar, lekte med Siggis, spelade Guitar Hero och hängde på toaletten alldeles lagom länge för att folk skulle hinna bli lite irriterade. Jag hade jättekul, det var supermysigt att träffa Älvsjögänget igen och sen fick jag somna bredvid Jesper efter att vi gjort sällskap hem med Erika och Jonne. 
2015, min vardag | |
Upp